Het seizoen 2020 loopt voor iedereen anders dan verwacht. Niet alleen voor ons wielrenners, maar heel de wereld zal terug gaan kijken naar 2020 als het jaar van het virus Covid-19.

 

Helaas konden de eerste twee etappes bij Prc Deltla en GRTC Excelsior niet plaatsvinden. Ook de etappes in juni, juli en augustus, die zouden gaan plaatsen vinden bij PRC Delta, CS010 en HSK Trias, zullen niet gereden worden.

September is momenteel de maand waarin we MISSCHIEN weer zullen koersen. In deze maand staat de laatste etappe het Team Omnium bij PRC Delta op de agenda. Uiteraard gaan wij er momenteel vanuit dat deze gewoon zal plaatsvinden, maar gezondheid en verantwoord handelen staan hierin voorop. We zullen jullie updaten als we deze datum naderen.

 

Project: Ride Like a Pro staat in FIETS.  Michael Kerkhof kwam langs voor een interview met Gijs Gelderblom en schrijft op een leuke manier de achtergrond van het project en wat Ride Like a Pro nou zo leuk maakt om te beginnen met koersen of om als ervaren renner tactisch te gaan koersen in een team.

Heb je geen abonnement op het magazine FIETS? Fiets dan langs de winkel om deze alsnog in huis te halen. Volg onze social media voor een sneak peak!

 

Ook wij kunnen niet wachten om weer te kunnen koersen!

Blijf fietsen met je verstand, breng elkaar niet in gevaar.