Ieder seizoen probeert de organisatie zo snel mogelijk de agenda compleet te hebben. Recreanten koersen graag, maar dit moet natuurlijk wel even gepland kunnen worden. Dit keer hadden wij in januari 5 van de 6 koersen kunnen bevestigen. Het parcours van PRC Delta zullen we wederom beginnen met een TTT-event etappe, daarna reizen we af naar Gouda om de sprint-etappe te rijden op het parcours van GRTC Excelsior.

Dan, we hebben de bevestiging zojuist binnen: juni is de maand waarin we de etappe zullen houden op 13.6.2020, dit zal een sprint etappe worden op het parcours van de Ronde van Rozenburg. Dit zal tevens de eerste RLAP koers worden dat zich bevindt in het centrum van een dorp! Dat wordt extra leuk.

Na 2 sprint etappes zal het dan weer tijd worden voor een TTT-event, dit keer gehost door CS010 op de Willem-Alexander Roeibaan. En van de Vlakke roeibaan koersen we vervolgens in de duinen van Den Haag op het heuvelachtige parcours van HSK Trias.

De afsluiter wordt misschien wel de leukste etappe van 2020. Op het parcours van PRC Delta, spijkenisse, zal een omnium plaatsvinden. 3 Onderdelen die elk team zal moeten volbrengen om zoveel mogelijk punten te kunnen verzamelen.

Met zoveel afwisseling in etappes krijgen wij al een beetje dat ‘Tour de France’ gevoel.