Het parcours van PRC Delta lag er klaar voor. De vlaggen stonden in de zon en de dames kwamen stonden aan de start van de vierde etappe van Ride Like a Pro. De dames hebben gereden in teams van 2 en gestreden om de overwinning! Ze daagden elkaar in het peloton tactisch uit. Waardoor de heats eindigden in 3 lange sprints die soms tot op de lijn werd beslist met 1 banddikte.

 

Het peloton van de heren B is gevuld met 6 teams die het tegen elkaar opnemen. Het peloton brak zo nu en dan en de kopgroep was moeilijk terug te krijgen. Een gave koers waarin iedere renner vol ging voor zijn team. Voorin om de winst, achterin om de punten die je verzameld met je team. Alle punten bij elkaar opgeteld was het CS010 die de dag overwinning pakte. Hierdoor stijgen zij naar de eerste plek van het Klassement ten kosten van CS030, die nog sterk op de tweede plek staan.

 

De zon stond inmiddels al hoog aan de hemel terwijl Team Aan Zee Oostvoorne en Team CS030 aan de start staan van de 4e etappe. Er werd hard gereden, het duurde even voordat de kopgroep echt weg was omdat deze keer op keer op de hielen werd gezeten. 3 keer wist de kopgroep vooruit te blijven, de laatste heat brak het peloton in groepjes die elkaar achterna bleven jagen voor de maximale punten. TAZO lag lang aan de leiding, maar het was CS030 die in de laatste heat de dagoverwinning wist te veroveren. Beide teams slaan een grote slag in het seizoensklassement.

 

De volgende RLAP is 20 juli. Het is dan tijd voor de tweede ploegentijdrit van het seizoen.