Bambino's

De jeugd is de toekomst. Zodra wij in NL een generatie renners hebben die wielrennen altijd als teamsport hebben gekend, dan kunnen we op World Tour niveau daar de vruchten van plukken. Het moderne prof wielrennen is namelijk pure teamsport. Een bus vol sterke individuen voldoet niet meer.

Wij zijn een fietsland, wij kunnen veel beter presteren op World Tour niveau dan we momenteel doen. Maar hoe gaan we dit realiseren?

Noorwegen, een echt wintersport land, heeft het project hierin sterk geïnspireerd. Ieder ski-gebied heeft vrije faciliteiten voor kinderen om te leren skiën. Niet alleen de basis, maar kinderen kunnen direct gaan slalommen, springen of racen. Ouders leren op deze manier hun kinderen de sport kennen. ‘De sport’ plukt daar later de vruchten van.

Project: Ride Like a Pro biedt bij iedere koers de mogelijkheid voor kinderen om te fietsen op een echt parcours. Onder begeleiding of toeziend oog van de ouder kunnen kinderen vrij gebruik maken van (loop)fietsjes, mountainbikes en racefietsjes op het Ride Like a Pro Bambino parcours.

Uiteraard is deze leuke bambino baan te huur. Deze is erg geschikt voor dorpsevenementen en (bedrijfs)-feestjes.

Neem contact op voor meer info@ridelikeapro.nl